Palletering

Ute etter palletering?

Vi leverer komplette palleteringslinjer og maskiner eller roboter med alt du trenger til land og på båt!

Vil du ha kvalitet og en maskin som fungerer år etter år? kontakt oss!

Dette er vi best på!

detail

Interntransport

Trenger du løsninger til interntransport?

Vi leverer det aller meste innen interntransport og løsninger i alle størrelser til industrien!

 

detail

Vareheiser

Vi leverer vareheiser i de fleste størrelser og versjoner både til pallefrakt og enkeltprodukter etter kundens mål og ønsker.

detail

Havfiske

Holmek leverer kompakte kundetilpassede løsninger til havfiske.

Vi har gjennom årene skaffet oss god erfaring på hva som skal til for å levere gode, solide maskiner til Havfiske. 

detail

Velkommen

Holmek Palletering AS

Holmek Palletering AS skreddersyr løsninger for palletering, intern transport og annen automatisering. Vi tilbyr komplette løsninger av ferdig emballerte varer, i tillegg til pallemaskiner som stabler sekker, kartonger, poser, fat, etc. Holmek leverer også interne og eksterne transportanlegg med bl.a. rullebaner, dreiebord, kjedebaner, transfervogner. Vi kan tilby komplette linjer med fyllemaskiner, pakkemaskiner, merking og strekkfilm anlegg til både land og fiskeflåten.

Historikk

Holmek Palletering AS skreddersyr løsninger for palletering, intern transport og annen automatisering. Bedriften tilbyr komplette løsninger av ferdig emballerte varer, i tillegg til pallemaskiner som stabler sekker, kartonger, poser, fat etc. Holmek leverer også interne og eksterne transportanlegg med blant annet rullebaner, dreiebord, kjedebaner, transfervogner og kan tilby komplette linjer med fyllemaskiner, pakkemaskiner, merking og strekkfilm-anlegg til både land og fiskeflåten. Bedriften har i dag om lag 25 medarbeidere i Kristiansund.


Holmek Palletering AS er et heleid datterselskap av Carsoe A/S som siden 1976 har spesialisert seg i design og produksjon av et bredt spekter av standardisert og spesialprodusert prosessutstyr til fiskeindustrien, meierier og slakterier. Carsoe A/S har i dag mer enn 200 medarbeidere ved hovedkontoret i Aalborg, Danmark og har datterselskaper i England, USA og Norge.